Vel gjennomført bytreff!

This slideshow requires JavaScript.

Som vi tidlegare har skrive litt om, så var det duka for utflyttartreff i Bergen på fredag 19. oktober. For første gang var alle HAFS-kommunane samla bak denne hendinga, som dei alle har drive litt med kvar for seg i fortida. Om lag 150 ungdommar med røter eller andre forbindingar til HAFS-regionen fekk besøke eit rikt utval av stands, høyre føredrag frå Harald Rønneberg, ete tapas og sosialisere, dei siste akkompagnert av medbrakte trubadurar.

Hyllestad Næringsråd hadde eigen stand. Vi stod attmed Hyllestad kommune, og i tillegg til styreleiaren, var Åm Sognnes Bygdeservice på plass for å svare på spørsmål om korleis det er å starte for seg sjølv i Hyllestad. I tillegg var HAFS Elektro & Røyr og Havyard-selskapa i Leirvik på plass med eigen stand. Gjennom heile kvelden opplevde vi god trafikk til vårt område, og det var som alltid veldig kjekt å helse på nye og gamle kjente frå Hyllestad og omlandet. Vi merkar at det høge aktivitetsnivået i Hyllestad blir lagt merke til, og hadde fleire gode samtalar om det å starte for seg sjølv, flytte heim og kvalitetane med å bu i Hyllestad.

Vårt mål med denne deltakinga er ikkje å få folk til å love å kome heim ved første anledning. Vi synst det er spanande å høyre om dei mange og ulike utdanningsløpa, og om planane om å reise, jobbe i spennande bedrifter i og utanfor Noreg, og om det gode bylivet. Vi er på HAFS-treffet først og fremst for å halde kontakten, syne at vi finst, og svare på dei spørsmåla som gjerne kan vere vanskeleg å finne svar på elles. I tillegg meiner vi at det er viktig at dei som har teke steget kan vere med. Det er dei som er beviset på at det vi seier er sant.

Vi takkar alle som vi gjennom kvelden kom innom standen, snakka med oss, eller berre såg på Hyllestad frå avstand. Vi ser fram til neste anledning, og er tilgjengelege når som helst dersom ein skulle har spørsmål, innspel eller berre vil ta ein prat.

1 thought on “Vel gjennomført bytreff!

  1. Tilbakeping: Hyllestad tek tak i ungdomssatsinga | Omstillingsbloggen

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s