Haustfest og folkemøte

Fredag 26. oktober inviterar Hyllestad Næringsråd til haustfest saman med omstillingsorganisasjonen i Hyllestad. Haustfesten vert lagt opp som eit ope folkemøte, der alle med interesse for næringsutviklinga i Hyllestad er velkomne. Vår hovudinnleiar denne kvelden er fylkesdirektøren for næring i Sogn og Fjordane, Jan Heggheim. Han vil orientere om sine tankar rundt næringsutvikling i småkommunar som Hyllestad, samt gje ei vurdering av korleis ein kan drive vellukka omstilling i Hyllestad.

Vidare vert dette ein god anledning for folket i kommunen til å få siste nytt frå det nye næringsområdet på den gamle verfttomta, Hyllestad Utviklingspark. Tore Bråstad er salsansvarleg for selskapet, og vil legge fram informasjon om sitt arbeid så langt, og kva som er selskapet sine tankar og visjonar for framtidig aktivitet. Til slutt vil Terje Nilsen orientere om vegen vidare, samt kva som har skjedd gjennom året av utviklingsarbeid i kommunen.

Totalt sett er det lagt opp til ein innhaldsrik kveld, som er vel verdt å få med seg for dei som bryr seg om og meinar noko om korleis Hyllestad skal sjå ut i framtida. For dei som er uroa for gullrekka og tacoen, så kan vi anbefale NRK sitt nye web-TV og forsikre om at det vert gode høve til å få i seg næring under dette møtet.

Vel møtt!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s